(film)

Vragen over je zithouding, rijden, rolstoeltechniek en bewegingsmogelijkheden, kan Motion Matters beantwoorden met een online fitting.

Het Online Fit Proces is gemakkelijk en zonder risico!

Stuur ons een video, vul het vragenformulier in en wacht op antwoord. Als wij, na het bekijken van je video, denken dat we je niet verder kunnen helpen, betaal je niets. Als we je rolstoelfit kunnen verbeteren, vragen we je om de betaling te doen en werken we de videoanalyse compleet uit.
Zo eenvoudig is het.

 

Online rolstoelfitting. Stap-voor-stap.

  1. Maak een video van jezelf. In het voorbeeldfilmpje kun je zien welke beelden we nodig hebben. Maak het filmpje niet langer dan nodig.
  2. Stuur je video naar ons toe. Ga daarvoor naar de website van WeTransfer, voer je eigen en ons email adres in, voeg je video toe. Druk op verstuur, klaar!
  3. Vul deze online vragenlijst in en verstuur hem.
  4. Wij zullen de videobeelden bekijken en je een bericht sturen of we je “fit” kunnen verbeteren. Zo niet dan hoor je dat van ons en betaal je niets. Als we je “fit” kunnen verbeteren dan laten we je dat weten en kun je de betaling doen. Zodra we de betaling ontvangen hebben doen we de gedetailleerde videoanalyse en sturen we de analyse-video naar je toe.
  5. Bekijk de analyse video en doe de noodzakelijke veranderingen. Het advies bevat concrete en gedetailleerde aanbevelingen van hetgeen je kunt verbeteren. Als het nodig is, kunnen we je ook technische begeleiding geven om te veranderingen te doen. Nu kun je gaan uitproberen.

Na afloop hebben we contact over de resultaten. Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Stuur een email. We horen graag wat je ervaringen zijn. We staan achter ons werk!