11 mei 2010

Met plezier nodig ik je uit verder rond te speuren op deze website. Natuurlijk kun je hem gebruiken als manier om ons telefoonnummer of emailadres te vinden. Je kunt ook informatie vinden over alles wat Motion Matters te bieden heeft en wat Coen in het verleden gedaan heeft. Dat is een goed begin, maar er kan meer.

Nog leuker wordt het als je gebruik maakt van de online mogelijkheden die via deze site toegankelijk zijn. Rolstoelers kunnen  een filmpje opsturen en laat het analyseren voor betere rolstoelprestaties. Professionals zoals coaches in de sport, maar ook fysioterapeuten en ergotherapeuten in de revalidatie kunnen dat hulpmiddel gebruiken om een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden voor hun pupil, klant of revalidant. Leuk en gemakkelijk.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Sla deze link op in de favorieten in je webbrowser (internet explorer, firefox of een andere) en kom af en toe kijken waar Motion Matters nu weer mee bezig is.

Bij links staan overigens alleen mensen, bedrijven of organisaties waar wij prettig mee samenwerken. Daarom bevelen we hen vol vertrouwen aan. Ga gerust eens kijken.

Enjoy!

 

Dank aan Hannie van den Bergh Studio HB ,  Floris Hekma Biomedia en Jeroen Ephraïm Jeepmedia.