31 mei 2010

Tijdens een oefencampagne van het herenteam tegen onze oosterburen op Nationaal sportcentrum Papendal, heeft Coen de eerste videoopnames gemaakt. Centrale vraag bij de analyses: welke verbeteringen kunnen er gedaan worden op het gebied van stoelen, zithouding en aandrijftechniek? Met als doel; alle spelers zo optimaal mogelijk met hun stoel laten functioneren! Motion Matters probeert zo een bijdrage te leveren om de prestaties van het team op een nog hoger plan te brengen.

Binnenkort zullen ook de eerste analyses starten bij de rolstoelbasketbal dames. Zij staan de afgelopen jaren al structureel bij de wereldtop. We zullen alle zeilen bijzetten om de vragen die er desontdanks liggen op het gebied van "rolstoelhandling", zorgvuldig te beantwoorden. Altijd met als doel om spelers praktische handvatten te bieden om beter te worden.

Motion Matters legt het handelen van de atleet vast, analyseert en ondersteunt bij het kiezen van vervolgstappen om beter te presteren. Altijd......overal. t' Zal de aard van het beestje zijn.