Motion Matters deelt informatie rondom rolstoelen en hun gebruikers. We zoeken voortdurend naar kennis, delen ons netwerk, nemen les, luisteren, inspireren. Daarna maken we gebruik van alle mogelijkheden om die informatie te verspreiden.

Videoanalyse gebruiken we als instrument om beter te kijken, meer te leren, zorgvuldiger te kunnen vergelijken en meten. Maar ook om al die informatie over te dragen. Je wilt per slot van rekening ook meer leren, beter zitten, makkelijker rijden, sneller accelereren.

Als je wilt zien wat we al gedaan hebben ga dan hier even kijken. Je zult zien dat we niet alleen informatie delen, maar onze ideeën over verbeteringen ook omzetten in harde producten. De rolstoelrugleuning en de tennisstoel van Jeroen Staman zijn daar voorbeelden van.

Als je wilt zien wat we kunnen, surf rustig rond op de site. Blijven er dan nog vragen over dan kun je altijd even contact opnemen.

Sporters zoeken naar optimaal presteren. Wij ondersteunen die zoektocht. Ook coaches en trainers kunnen gebruik maken van onze diensten. Analyseren van uitgangssituatie, zoeken naar verbeterpunten en die praktisch toepasbaar maken.

Behandelaren in de zorg verzamelen kennis en kunde. Motion Matters biedt onderwijs voor professionals op het gebied van rolstoelers. Fysiotherapeuten, ergotherapeuten, bewegingsagogen en revalidatieartsen kunnen met Motion Matters naar hartelust verzamelen.

Die vracht aan waardevolle informatie en vaardigheid op het juiste moment in zetten,  vraagt om zorgvuldig analyses. Daarvoor biedt Motion Matters instrumenten. Videoanalyse van rolstoelers is bijvoorbeeld een prachtige manier om uitgangssituaties vast te leggen en er aan te meten. Na uitvoering van een behandelplan, kunnen videobeelden in combinatie met analysesoftware, duidelijk maken wat de resultaten zijn. Zo kan een behandelplan nog zorgvuldiger wordt uitgestippeld, geevalueerd en gemonitord worden.

Onderwijsinstellingen kunnen gebruik maken van de inhoudelijk expertise en onderwijsvaardigheid van Motion Matters. Ben je docent of student en wil je goed onderwijs op het gebied van rolstoelen? Neem dan contact op. We zoeken gezamelijk naar een passende manier om te leren. Coen Vuijk is eerstegraads bevoegd docent bewegingsonderwijs. Met een brok aan ervaring in zijn rugzak neemt hij je mee op zoek naar leermomenten! Van praktijkonderwijs rolstoelrijden tot modules zitexperitse.

 

Wil je weten wie er achter Motion Matters zit?

We horen graag hoe we je kunnen ondersteunen!